Algemeene voorwaarden

Artikel 1. Definities
1.1 Algemene Voorwaarden: De leverings- en betalingscondities die op alle verkopen via BRIDALUXURY van toepassing zijn. U stemt hiermee in wanneer u een bestelling plaatst;
1.2 Onderneming: BRIDALUXURY is de handelsnaam van BRIDALUXURY en is een online platform die Bruids Accessories (Tiara`s, Oorbellen, Sluiers etc.) en aanverwante artikelen middels “koop op afstand” aanbiedt aan consumenten en bedrijven;
1.3 Consument: een natuurlijke persoon of bedrijf die een overeenkomst aangaat met de onderneming;
1.4 Overeenkomst: een overeenkomst op afstand tussen de onderneming en de consument.

Artikel 2. Toepasselijkheid
2.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op elk aanbod van BRIDALUXURY en op elke tot stand gekomen overeenkomst op afstand tussen onderneming en de consument;
2.2 Op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten die zijn gesloten op het online platform BRIDALUXURY.COM zijn deze voorwaarden steeds van toepassing;
2.3 Voordat de overeenkomst op afstand wordt gesloten, worden deze voorwaarden via onze website ter beschikking gesteld. Het accepteren van een aanbieding en het plaatsen van een bestelling houdt in dat deze voorwaarden zijn aanvaard door de consument;
2.4 Er kan uitsluitend schriftelijk worden afgeweken van de voorwaarden. Indien van een onderdeel van deze voorwaarden wordt afgeweken, blijven de overige bepalingen onverkort van kracht. Aan eventueel overeengekomen afwijkingen kan de consument geen rechten voor toekomstige transacties ontlenen.
2.5 Tenzij schriftelijk anders is overeengekomen worden de algemene of specifieke voorwaarden of bedingen van derden niet door BRIDALUXURY erkend.

Artikel 3. Overeenkomsten
3.1 Een overeenkomst komt slechts tot stand na acceptatie van uw bestelling door BRIDALUXURY. BRIDALUXURY is gerechtigd bestellingen te weigeren, dan wel bepaalde voorwaarden aan de levering te verbinden, tenzij uitdrukkelijk anders is bepaald. Indien een bestelling niet wordt geaccepteerd wordt dit binnen vijf (5) werkdagen na ontvangst van de bestelling kenbaar gemaakt onder vermelding van reden(en).


Artikel 4. Prijzen
4.1 Alle aanbiedingen van BRIDALUXURY zijn vrijblijvend. BRIDALUXURY behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor om de prijzen te wijzigen, in het bijzonder wanneer dat op grond van (wettelijke) voorschriften noodzakelijk is.
4.2 De vermelde prijzen voor de aangeboden producten zijn uitgedrukt in euro`s, inclusief btw (indien van toepassing). Verzendkosten zijn niet bij de genoemde prijzen inbegrepen, tenzij anders vermeld. Vóór het sluiten van de overeenkomst wordt de totaalprijs via onze website gecommuniceerd.
4.3 Voor verzendingen binnen Nederland worden verzendkosten berekend.
4.4 Er worden geen verzendkosten in rekening gebracht voor aankopen die het totaalbedrag van 125 euro overschrijden.
4.5 Voor klanten buiten Nederland is de bijdrage in de kosten van verzending en verzekering afhankelijk van het land. Een overzicht per land van deze kosten vindt u op onze website.
4.6 BRIDALUXURY is niet gehouden aan prijsvermeldingen die onjuist zijn vermeld op de website als gevolg van invoer- en tikfouten. Aan onrechtmatige en onjuiste prijsinformatie kunnen geen rechten worden ontleend.


Artikel 5. Betalingen
5.1 De betaling dient altijd vooraf te worden gedaan.
5.2 De betaling kan worden gedaan op verschillende manieren zoals hieronder vermeld onder a en b en zoals wordt aangegeven tijdens het bestelproces. Aan de bestelling van een consument kunnen nadere (betalings-/bestel)voorwaarden worden gesteld. Na het plaatsen van een bestelling, ontvangt de consument direct een bevestiging per e-mail met daarin de vermelding van de totale kosten.
a) Betaling via iDeal: Als u bankiert via internet bij de Rabobank, ABN AMRO, SNS Bank, ASN BANK, BUNQ, KNAB,TRIODOS BANK,VAN LANSCHOT, REGIOBANK of ING (Postbank), kunt u via onze site uw bestelling op een veilige manier elektronisch betalen. Een elektronische betaling via internet is vergelijkbaar met een PIN-betaling in een winkel. Na het plaatsen van uw bestelling kiest u voor de betaalmethode iDeal. Op het scherm dat verschijnt kunt u kiezen voor de bank waar u online bankiert. U volgt dan de procedure die u gewend bent met betalen via internetbankieren. In principe wordt de betaling nog dezelfde werkdag verwerkt. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de website van iDeal.
b) Betaling via PayPal. Uw betaling wordt online geautoriseerd zodat u direct weet of deze wel of niet wordt goedgekeurd. Voor betalingen met PayPal worden extra kosten in rekening gebracht. Vóór het sluiten van de overeenkomst wordt de totaalprijs via onze website gecommuniceerd.
c) Vooraf overmaking, Bij een vooraf overmaking heeft u 3 dagen de tijd de betaling te voldaan, zodra deze betaling bij ons binnen is zal je bestelling bevestigd worden en zal deze verstuurd worden.
5.3 In geval van faillissement of surseance van betaling van de consument (of een aanvraag daartoe), zijn de vorderingen van BRIDALUXURY onmiddellijk opeisbaar.
5.4 Indien BRIDALUXURY haar vordering ter incasso uit handen moet geven, is de consument een vast bedrag van 15% van de verschuldigde buitengerechtelijke incassokosten verschuldigd. Indien BRIDALUXURY kan aantonen noodzakelijk hogere kosten te hebben gemaakt, dan komen ook deze kosten voor rekening van de consument.

Artikel 6. Levering
6.1 Alle artikelen op het online platform zijn uit voorraad leverbaar. Helaas kan het voorkomen dat een artikel onverhoopt niet meer leverbaar is. Wij zullen de consument in dat geval zo spoedig mogelijk op de hoogte stellen.
6.2 BRIDALUXURY streeft ernaar alle bestellingen uiterlijk binnen 1 à 2 werkdagen na ontvangst van de betaling te verzenden. Dit gebeurt via PostNL naar het bij de bestelling opgegeven afleveradres. Mocht de levertermijn om bepaalde redenen afwijken dan krijgt de consument hiervan via e-mail een bericht. Een bestelling zal echter in principe altijd binnen 1-2 werkdagen na ontvangst van de betaling worden verstuurd.
6.3 Overschrijding van genoemde levertijd geeft de consument niet het recht op schadevergoeding, ontbinding van de overeenkomst of het niet nakomen van enige verplichting welke voor hem uit deze of uit enige andere daarmee samenhangende overeenkomst voortvloeit.
6.4 De bestelling moet uiterlijk 40 dagen na opdracht zijn geleverd bij de consument. Indien het niet mogelijk blijkt een bestelling binnen 40 dagen te leveren, wordt de consument daarover tijdig geïnformeerd en heeft hij het recht de bestelling kosteloos te annuleren. In dat geval zal BRIDALUXURY voor terugbetaling zorgen. Dit geldt niet als de partijen een andere leveringstermijn hebben afgesproken.
6.6 Aan de leveringsplicht van BRIDALUXURY wordt voldaan zodra de levering eenmaal is aangeboden.
6.7 In geval van weigering of het niet afhalen van de aangeboden levering komen retourvracht en opslagkosten, alsmede het risico van beschadiging of teloorgang van de zending, geheel voor rekening van de consument.
6.8 Aangeboden producten worden duidelijk en waarheidsgetrouw afgebeeld en/of beschreven en zo volledig als de redelijkheid vereist. Kleur-, type-, tekst- en/of prijswijzigingen kunnen voorkomen.

Retourneren
Het kan voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de redenen ook zij, u heeft het recht uw bestelling tot 4 dagen na ontvangst te annuleren.

U heeft na annulering nogmaals 4 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa € 3.95 voor brievenbus zendingen en 6.95 voor pakketten die niet door de brievenbus passen. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via Bridaluxury@hotmail.com Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in GOEDE orde retour ontvangen is door ons. Verpak het daarom weer goed in voordat u het retour stuurt.

Mocht het product of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is, Of zijn er duidelijk gebruikssporen aanwezig dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Product ruilen?
Wil je je product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. Je kunt hiervoor contact opnemen via de mail bridaluxury@hotmail.com.
Wel draag je zelf de kosten voor terugzending/verzendkosten van het product.

Heef u per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor je te wijzigen.

Levertijd & verzendkosten
Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 16.00 worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen. Soms zijn producten niet op voorraad en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. Gratis verzending binnen Nederland voor bestellingen vanaf € 125,-

Levering verloopt via de pakketbezorgen van PostNL binnen Nederland. Over het algemeen zal de aflevering binnen 2 dagen tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen. Voor buiten Nederland zal dit over het algemeen binnen 6 werkdagen zijn. maar ook kunnen wij helaas niet voor deze leveringen het moment van aflevering garanderen.(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.
© 2018 - 2024 Bridaluxury | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel